vineri, 10 iunie 2011

Țara care doarme învelită cu... noroc !

Nu știu cum stau alte țări la capitolul noroc, dar din acest punct de vedere, România este cea mai fericită țară din lume. Aici, în cei vreo 237 500 de km pătrați, ne învelim toți cu norocul porcului și dormim așa până la adânci bătrâneți.
Cică suntem norocoși pentru că nu ne-a lovit E.coli direct, pentru că Nadal nu se scobește-n cur la București - după ce câștigă pe zgură, pentru că nu exportăm imediat duzine de pașapoarte false în mult visatul spațiu Schengen etc. Cu alte cuvinte, România este spațiul unde visezi cel mai frumos atunci când dormi, unde ești porcăit în halul cel mai frumos atunci când te numești jurnalist, unde vin imediat camerele de luat vederi dacă se strică castraveții (cacofonie frumoasă) la aprozarul din colț. Și dacă nu-i de ajuns, te uiți în jur și observi că nu prea mai ai spațiu verde unde să te caci, la umbra unui pom.
Îmi place țara în care trăiesc, nu te plictisești niciodată, iar dacă încerci s-o faci, vine imediat popa și aruncă cu aghiasmă pe tine. La naiba, dacă n-o fi cu noroc !


Sursă foto: http://www.ibild.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu