luni, 18 iulie 2011

Viața de după



Dacă trăiești în România și ești plictisit de canicula care-ți brăzdează scăfârlia neajutorată, nu ai decât două soluții:

1. Deschizi televizorul în prag de răsărit de soare și aștepți căldura cea mare, navighând printre știrile de matineu, unele mai violente decât altele, dar, irefutabil, nu uiți să zapezi și pe canalul fost-porno, unde soțul țipă vreo oră la consoarta care și-a uitat bikini acasă. Concluzia ? Până seara, îți trece cheful de vreo trei tipe, și te întrebi la ce mama dracului ți se mai scoală.

2. Dacă ți s-a stricat televizorul și nu mai aprinzi decât veioza când se clăbucește de ziuă, ești norocos și treci, iremediabil, pe sex total, de se miră toți vecinii când țipi. Sau ?

Ideea e că trăitul cu sughițuri din România devine tot mai vesel, iar dacă mai și afli ce se-ntâmplă în jurul tău, te uiți seara în oglindă și te miri de ce nu ai trei găuri în cap.

Există și viață după serenada gândurilor, moment în care te-njură Vanghelie fără să-l vezi pe stradă. Da, mai ejaculează și el, dar o face ca de fiecare dată, cu buba în gură. Și dacă atâția au picat bacul, de ce ne mai mirăm de perlele scoase din pix de profesori ?

Sursă foto: www.toonpool.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu